Reviews/Foto's

Reviews:


-Killian
Fijne kleinschalige gastouder, heel persoonlijk. Lynn kijkt echt naar wat je kindje nodig heeft en naar de wens van de ouders. Lekker veel naar buiten op avondtuur of bij slecht weer knutselen, boekjes lezen of kijken hoe de visjes zwemmen in het aquarium. Wij zijn heel blij met Lynn als gastouder voor onze dochter.

-Tom
Lynn is een fijne gastouder. Onze dochter heeft het altijd erg naar haar zin gehad bij Lynn.
er wordt veel buiten gespeeld, bijvoorbeeld in de tuin, speeltuin of kinderboerderij. ook wordt er regelmatig geknutseld. En er is altijd tijd voor een praatje bij het haal en breng moment, Kortom een fijne gastouder die ik zeker zou aanraden.


- Shirley en Niels

Lynn is 1,5 jaar de gastouder geweest van onze dochter Evy. Daarna verhuisden we en moesten we helaas afscheid nemen. Evy voelde zich vanaf de eerste dag thuis bij Lynn. We brachten haar met een lach en haalden haar op met een lach. Elke keer kregen we foto's van Evy doorgestuurd: Speeltuin, lekkere kaasstengel van de bakker, enz.

Ook maakte Evy met grote regelmaat knutselwerkje: dierendag, sint, de lente, moeder-en vaderdag.. Lynn onderneemt van alles met de kinderen. En niet onbelangrijk: het gezin van Lynn is onwijs fijn. Ze heeft lieve kinderen. en een betrokken en zorgzame partner. Kortom: gaat je kindje naar Lynn dan komt het is een warm nest!